Benedictus school Heiloo
Onlineklas Verkeer is een leuke en zeer leerzame manier voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs. Hoe mooi is het om via Street View uitleg te krijgen van verkeerssituaties in de omgeving van de school. Dan wordt alles voor elke leerling echt duidelijk.
Junior College Julianadorp
In de introductieweek van de 1e klas komen de Verkeersdocenten voor het project "school thuis route". Ideaal om direct iets te doen aan de veiligheid van de kids op de nieuwe route naar de nieuwe school.
Ichthusschool in Hoorn
"Dodehoekles gehad van docent Arjen. Wat een leuke les, het spreekt de kinderen enorm aan. Perfecte uitleg en ontzettend leuk dat alle kids zelf de ervaring op kunnen doen in de vrachtwagen.
Mariaschool Z. Scharwoude
"Net begonnen met Onlineklas verkeer. De kids zijn enthousiast en wij zelf ook. Alles wordt verzorgd voor ons door de verkeersdocenten van Groot in Verkeerseducatie.
RSG Wiringherlant
"Al een aantal jaren verzorgt Groot in Verkeerseducatie de verkeersmarkten voor de 3e klassen. Leuk, dynamisch en erg leerzaam. Echte ervaringslessen, niet vertellen wat de jongeren moeten doen maar hun eigen gedrag laten ervaren. De beste en meest confronterende manier.