Rijvaardigheidstraining theorie en/of praktijk.
 
Wij kunnen voor kleine en grote organisaties veel betekenen op het gebied van de verkeersveiligheid van de medewerkers. Heeft u zich wel eens afgevraagd of al uw medewerkers of vrijwilligers wel up to date zijn in het verkeer? Passen zij zich op de juiste en gewenste manier aan in het verkeer? Kennen zij de termen "defenfief rijden", "HNR", "risicoperceptie" en "schadepreventie"?

Kortom, gaan uw medewerkers wel bewust veilig op weg?
 
U bent als directie of bestuur mede verantwoordelijk voor uw medewerkers of vrijwilligers. Om deze reden kunnen wij een korte theoretische en/of praktische cursus aanbieden. 
 
Theorie en toepasbaarheid.
In een cursus van ca. 1,5 uur gaan we in op de veranderingen in regelgeving en wegstructuren. Wat is er veranderd en hoe ga je daarmee om. Wat is je verkeerstaak en hoe kun je daarin defensief rijden, HNR, risicoperceptie en schadepreventie toepassen. Met het aantal gereden kilometers neemt de ervaring toe, maar gaat men hier ook descundig mee om?
Leuk en leerzaam voor iedereen met een rijbewijs.
 
Praktijkrit.
U kunt er tevens voor kiezen om één of meerdere medewerkers of vrijwilligers en praktijktraining te laten volgen. Wat er in de theorie besproken is gaan we hier in praktijk brengen. Een bevoegd instructeur verzorgt deze ritten in het voertuig van de klant. Op een leuke coachende manier gaan we ca. 50 minuten op pad en doen we een tussen en eind evaluatie van 5 minuten elk.
 
Kosten.
De kosten van de theoriecursus zijn € 120,00 excl. 21% btw.
Binnen een straal van 40 Km van Alkmaar geen extra kosten. Daar buiten extra kosten i.o.m. opdrachtgever.
 
De kosten van de praktijkrit zijn € 60,00 excl. 21% btw per rit van 60 minuten.
 
Heeft u een groep van meer dan 10 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.
 
De volgende bedrijven of stichtingen zijn u al voor gegaan:
De Pieter Raat stichting in Heerhugowaard.
De Hugohopper in Heerhugowaard.
Evean in Bergen NH.
Stichting Rolstoelbus Alkmaar.
ATC, Auto Technische Club Noord-Holland.

Petrus Canisius College Alkmaar, Oosterhout
Weer diverse lessen in onze projectweek van de verkeersdocenten van Go Safe. Vernieuwend en spreekt de leerlingen erg aan. Geen opgeheven vingertje maar met de leerlingen op een leuke manier in gesprek. Voor de leerlingen super motiverend om hun gedrag te veranderen.
Dynamis Hoorn
Meester Arjen, de verkeersmeester, altijd leuk en leerzaam voor de klas.
Kleurenorkest Limmen
Gave lessen voor de kids. Leuk en leerzaam. De nieuwe VR lessen zijn helemaal top.
Benedictus school Heiloo
Onlineklas Verkeer is een leuke en zeer leerzame manier voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs. Hoe mooi is het om via Street View uitleg te krijgen van verkeerssituaties in de omgeving van de school. Dan wordt alles voor elke leerling echt duidelijk.
Junior College Julianadorp
In de introductieweek van de 1e klas komen de Verkeersdocenten voor het project "school thuis route". Ideaal om direct iets te doen aan de veiligheid van de kids op de nieuwe route naar de nieuwe school.
Ichthusschool in Hoorn
"Dodehoekles gehad van docent Arjen. Wat een leuke les, het spreekt de kinderen enorm aan. Perfecte uitleg en ontzettend leuk dat alle kids zelf de ervaring op kunnen doen in de vrachtwagen.