Fight your inner monkey voor groep 7 en 8.

Het doel van de lessen is om jongeren bewust te maken van groepsdruk. Fight Your Inner Monkey ondersteunt jongeren in het maken van de juiste, veilige keuzes en in het voorkomen van risicovol na-aapgedrag. Leerlingen gaan in de lessen zelf ervaren dat ��k zij gevoelig kunnen zijn voor groepsdruk. Zo betrekken ze de boodschap van Fight Your Inner Monkey op zichzelf. Samengevat ervaren leerlingen door de lessen:

-    Wat groepsdruk is.

-    Welke gevolgen dit kan hebben op hun eigen gedrag.

Deze bewustwording is nodig als basis voor het zelfstandig maken van keuzes die goed en veilig zijn voor jezelf en voor anderen. De verkeersdocent zet de leerlingen aan om de relatie tot verkeer aan te houden.

De lessen Fight Your Inner Monkey bestaan uit vier onderdelen:

Onderdeel 1: Introductie op het thema

Onderdeel 2: Voorbereidingen voor de film

Onderdeel 3:  Film maken

Onderdeel 4: Presentatie en afsluiting

Leerlingen presenteren aan elkaar de films die gemaakt zijn. Ter afsluiting wordt gesproken over wat zij geleerd hebben over groepsdruk en de rol die dit speelt op hun gedrag in het verkeer.

Een Verkeersdocent van ons bedrijf verzorgd de lessen bij u op school. U hoeft alleen tijd en ruimte (het klaslokaal) ter beschikking te stellen en wij doen de rest. De indeling van de lessen gaat altijd in overleg met uw school. U kunt er voor kiezen om meerdere onderdelen op één dag plaats te laten vinden of verspreidt over meerdere dagen.

Kosten en aanmelden.

In veel provincies of gemeenten wordt dit project deels of geheel gesubsidieerd. Is dit ook voor uw school van toepassing? Deze vraag beantwoorden we graag via de mail of telefonisch. Neem dus gerust even contact met ons op.

Wilt u graag dat wij deze leuke en leerzame lessen bij u op school verzorgen? Of heeft u nog verdere vragen? U kunt zich aanmelden of vragen stellen door contact met ons op te nemen, telefonisch of per e-mail.

Petrus Canisius College Alkmaar, Oosterhout
Weer diverse lessen in onze projectweek van de verkeersdocenten van Go Safe. Vernieuwend en spreekt de leerlingen erg aan. Geen opgeheven vingertje maar met de leerlingen op een leuke manier in gesprek. Voor de leerlingen super motiverend om hun gedrag te veranderen.
Dynamis Hoorn
Meester Arjen, de verkeersmeester, altijd leuk en leerzaam voor de klas.
Kleurenorkest Limmen
Gave lessen voor de kids. Leuk en leerzaam. De nieuwe VR lessen zijn helemaal top.
Benedictus school Heiloo
Onlineklas Verkeer is een leuke en zeer leerzame manier voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs. Hoe mooi is het om via Street View uitleg te krijgen van verkeerssituaties in de omgeving van de school. Dan wordt alles voor elke leerling echt duidelijk.
Junior College Julianadorp
In de introductieweek van de 1e klas komen de Verkeersdocenten voor het project "school thuis route". Ideaal om direct iets te doen aan de veiligheid van de kids op de nieuwe route naar de nieuwe school.
Ichthusschool in Hoorn
"Dodehoekles gehad van docent Arjen. Wat een leuke les, het spreekt de kinderen enorm aan. Perfecte uitleg en ontzettend leuk dat alle kids zelf de ervaring op kunnen doen in de vrachtwagen.